Omschrijving

***DE BOUW IS GESTART***

Wonen aan de Schubertstraat
Deze zeer ruime twee-onder-een-kapwoning aan de Schubertstraat heeft maar liefst een woonoppervlakte van 193 m2. De woning heeft een ruime kavel en een heerlijke tuin op het oosten, met voldoende ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Met drie ruime woonlagen is deze woning ideaal voor een (groot) gezin. Op de begane grond en eerste verdieping is de verdiepingshoogte maar liefst 2,85 m1. De woning is standaard voorzien van een badkamer met ligbad en

***DE BOUW IS GESTART***

Wonen aan de Schubertstraat
Deze zeer ruime twee-onder-een-kapwoning aan de Schubertstraat heeft maar liefst een woonoppervlakte van 193 m2. De woning heeft een ruime kavel en een heerlijke tuin op het oosten, met voldoende ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Met drie ruime woonlagen is deze woning ideaal voor een (groot) gezin. Op de begane grond en eerste verdieping is de verdiepingshoogte maar liefst 2,85 m1. De woning is standaard voorzien van een badkamer met ligbad en inloopdouche, een luchtwarmte-pomp (ten behoeve van verwarming en warm water), vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping, dakkapel en zonnepanelen. Een garage, een extra dakkapel en een uitbouw aan de woningen behoren tot de mogelijkheden.

Indeling:
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet, een lichte L-vormige woonkamer, een open keuken met ruime eethoek. De begane grond kan vergroot worden met een uitbouw, waarbij de keuken eventueel naar de achterzijde verplaatst kan worden.

Op de verdieping vind je de overloop, een apart toilet, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad en wastafel. Verder is er een separate ruimte voor de wasmachine en droger.

De tweede verdieping is ruim van opzet en voorzien van een dakkapel. Hier maak je een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld een overloop en twee (slaap)kamers.

In de achtertuin bevindt zich een (fietsen)berging.

Welkom in de muziekbuurt in Elst.
Wonen in een energiezuinig nieuwbouwhuis met energielabel A+++, maar wel in een bestaande wijk van het gemoedelijke dorp Elst? Dit is je kans. Schipper Bosch bouwt 8 woningen op de hoek van de Schubertstraat en de Brahmstraat, tegenover sportcentrum De Helster. Op loopafstand van het gezellige centrum, het NS-station met een goede verbinding naar Arnhem en Nijmegen en meerdere basisscholen.