Omschrijving

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR | START BOUW 4E KWARTAAL 2024

32 appartementen De Kraanvogel
Duurzame nieuwbouw in het hart van Wijchen

Duurzaam en comfortabel
Ontdek de toekomst van wonen midden in het mooie Wijchen! Nieuwbouwproject De Kraanvogel biedt prachtige, gloednieuwe appartementen voor zowel jongeren als ouderen. Deze 32 moderne appartementen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, waardoor je hier niet alleen geniet van een comfortabel huis, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. De

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR | START BOUW 4E KWARTAAL 2024

32 appartementen De Kraanvogel
Duurzame nieuwbouw in het hart van Wijchen

Duurzaam en comfortabel
Ontdek de toekomst van wonen midden in het mooie Wijchen! Nieuwbouwproject De Kraanvogel biedt prachtige, gloednieuwe appartementen voor zowel jongeren als ouderen. Deze 32 moderne appartementen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, waardoor je hier niet alleen geniet van een comfortabel huis, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. De Kraanvogelstraat krijgt een groene impuls en open karakter, zodat deze de perfecte woonomgeving biedt voor iedereen.

Appartement 7
Woonoppervlakte 80 m2
Oppervlakte balkon ca. 5 m2
Balkon op het zuidwesten
Royale woonkamer
Vloerverwarming
Verdiepingshoge deuren
Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
Eigen parkeerplaats
Lift
Gasloos
Zonnepanelen
Energielabel A+++

Gunstige locatie
Wonen in Wijchen was nog nooit zo aantrekkelijk. De Kraanvogel biedt een unieke kans om deel uit te maken van deze bruisende gemeenschap. De Kraanvogelstraat wordt een aantrekkelijke en gunstig gelegen straat: je woont vlakbij het centrum van Wijchen en met de trein ben je snel in omliggende plaatsen. Zo bereik je Nijmegen-Centraal al binnen 10 minuten en ben je in een half uur in ‘s Hertogenbosch. Met de auto rijd je binnen een paar minuten op de snelweg.

Winkels, scholen, en recreatieve voorzieningen zijn allemaal binnen handbereik. Ontdek het gemak van het levendige centrum zonder in te leveren op de rust van de omgeving. In de omgeving liggen fraaie natuurgebieden, zoals recreatiegebied Berendonck, de Hatertse Vennen en Overasseltse Vennen.
Kortom: een gunstige ligging met volop voorzieningen in de buurt!

32 appartementen
In totaal worden er 32 appartementen gerealiseerd, met woonoppervlaktes variërend van 79 tot 152 m2. In de gemeenschappelijke ruimte is een lift aanwezig zodat iedereen gemakkelijk zijn of haar gloednieuwe huis kan bereiken.
Alle appartementen zijn voorzien van een fraaie buitenruimte: een fijne plek om te genieten van de omgeving vanaf je eigen balkon of dakterras!
Daarnaast heeft ieder appartement toegang tot een eigen berging en is er voldoende parkeerruimte in de kelder of rondom het appartementsgebouw..