Molenweg 33B Bergharen

€ 300.000,- v.o.n.

  • 0 kamers
  • 0 slaapkamers

Omschrijving

DIT BOUWKAVEL IS INMIDDELS ONDER OPTIE Geniet u van ruimte, natuur en rust? Op dit bouwkavel van maar liefst 2750 m2 grenzend aan het buitengebied kan een vrijstaand woonhuis met slaap-/badkamer op de begane grond worden gerealiseerd. Vanuit de woning is er een prachtig uitzicht over de landerijen. Een unieke gelegenheid om uw droomhuis te […]

Meer informatie

Kenmerken

Soort objectWoonhuis
Vraagprijs€ 300.000,- v.o.n.
Meer bekijken

Heeft u vragen over dit object?

Omschrijving

DIT BOUWKAVEL IS INMIDDELS ONDER OPTIE

Geniet u van ruimte, natuur en rust?
Op dit bouwkavel van maar liefst 2750 m2 grenzend aan het buitengebied kan een vrijstaand woonhuis met slaap-/badkamer op de begane grond worden gerealiseerd. Vanuit de woning is er een prachtig uitzicht over de landerijen. Een unieke gelegenheid om uw droomhuis te creëren, omringd door de schoonheid van de natuur.

Oppervlakte perceel: ca. 2750 m2
Maximale inhoud hoofdgebouw: 800 m3
Maximale oppervlakte aan- en/of uitbouwen en aangebouwde bijgebouwen: 75 m2
Maximale nokhoogte: 8 m
Maximale goothoogte: 3,5 m

Bergharen is een rustig dorp gelegen in een mooi rivierenlandschap. De rivierduinen bij het huis zorgen voor een bijzonder accent en nodigen uit tot wandelen en spelen, vanuit het huis loop je zo het bos in naar de Kapelberg. Er zijn veel voorzieningen o.a. een basisschool, verenigingen en het Kulturhus biedt onderdak aan oa. de bibliotheek. Voor de waterliefhebbers is de “Groene Heuvels” een paradijs. Met een paar minuten zit je op de snelweg naar Arnhem, Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen is met de auto 15 minuten rijden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 300.000,- v.o.n.
StatusOnder optie
AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

Soort objectWoonhuis
Soort BouwvormN.v.t.

Indeling

Aantal badkamers1

Energie

CombiketelNee