Het promotieplan opzetten

Stap 2

Het promotieplan opzetten

Alleen een Te Koop bord in de tuin is niet genoeg om een huis onder de aandacht van een grote doelgroep te brengen. Daar is meer voor nodig. Gelukkig zijn er heel wat manieren om je huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Daarvoor stellen we samen met jou een publiciteitsplan op.

NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Deze dag bied je de mogelijkheid om je huis, door middel van bezichtigingen en promotie op funda, extra onder de aandacht te brengen. Omdat alle bezichtigingen op één dag plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je huis op orde moet brengen. Ook krijg je een beter gevoel bij hoe jouw huis in de markt ligt.

NVM-database

Wanneer je je huis te koop zet via ons kantoor, wordt deze opgenomen in de NVM-database. In deze database voor woonobjecten wordt het woningaanbod van alle NVM-makelaars bijgehouden. Hierdoor zijn alle NVM-makelaars direct op de hoogte dat jouw huis te koop staat en mogelijk sluit jouw woning aan bij de woonwensen van een van hun klanten.

Social media

Social media speelt een steeds grotere rol bij de verkoop van woningen. Naast advertenties in huis-aan-huis bladen, verschuift de promotie steeds meer naar online kanalen zoals social media. Zie het als een online etalage, makelaars plaatsen de woning op verschillende online kanalen en platformen die vaak een groot aantal geïnteresseerden uit de regio als volgers hebben. Zo krijgt jouw woning extra (gratis) aandacht onder potentiële kopers uit de regio en daarbuiten.

NVM-verkoopmakelaar

Als NVM Makelaar staan zaken als betrouwbaarheid en kennis van zaken hoog in ons vaandel. Een tuchtcollege en eigen opleidingsinstituut binnen de NVM waarborgen deze zaken. Wij zijn er trots op na 45 jaar actief te zijn in de woningmakelaardij juist op die onderdelen door onze klanten te worden gewaardeerd!

Funda

Met het grootste aanbod aan woningen, de meeste bezoekers én de meest verkochte woningen, is funda de grootste huizensite van Nederland. Bijna 100% van alle woningzoekers begint hun zoektocht op funda.nl. Je woning op funda plaatsen is daarom bijna een must. Met u zoeken we naar de beste presentatie op funda!

Wanneer je huis online gaat op funda krijgt het enorm veel “bezoekers”. Daarom wil je je huis zo goed mogelijk presenteren. Een goede woningpresentatie bestaat uit een uitgebreide omschrijving van de woning over de kenmerken van het huis, een uitgebreide fotoreportage en informatie over de locatie en de buurt. Hoe completer de woningpresentatie, hoe beter de woning zal scoren. Driessen Makelaardij maakt gebruik van de meest uitgebreide presentatie op funda, waardoor je woning vaker dan gemiddeld getoond en bekeken wordt.