De Hypotheekshop

Hypotheekadvies van
De Hypotheekshop

De adviseurs van De Hypotheekshop in Nijmegen
en Wijchen vergelijken onafhankelijk hypotheken,
rentetarieven en voorwaarden van meer dan 40 aanbieders. Ze nemen je persoonlijke situatie en toekomstplannen hiervoor als uitgangspunt. Zo vinden ze een hypotheek die bij je inkomen en je nieuwe huis past.

De Hypotheekshop

Wanneer de hypotheek goed geregeld is, kan je met een gerust hart een huis kopen. Het liefst wil je een zo laag mogelijke hypotheek tegen de beste voorwaarden. Daarom werken wij samen met De Hypotheekshop. Dit is een landelijke franchiseorganisatie met het breedste assortiment aan geldverstrekkers. Zij zijn volledig onafhankelijk. Een betrouwbare partner met een duidelijk antwoord op elke financiële vraag.

Hypotheekshop is inmiddels een veelgebruikte begrip. Logisch, want het optimaal vergelijk van alle mogelijkheden is essentieel. Maar echt Hypotheekshoppen kan natuurlijk alleen bij De Hypotheekshop!

De voordelen van onze samenwerking
  • Betaal nooit te veel
  • Minder kosten voor het afsluiten
  • Profiteer van de laagste rente
  • Krijg de beste voorwaarden
  • Geen rompslomp

Hoe verloopt het hypotheekadvies?

Hypotheekshop Stappenplan:


Onze vestigingen

Nijmegen
Sint Annastraat 18, Nijmegen
(024) 399 99 33
nijmegen1376@hypotheekshop.nl

Wijchen
Kasteellaan 25, Wijchen
(024) 6490101
wijchen1377@hypotheekshop.nl

Wij helpen je met het volgende

Haalbaarheidscertificaat

Het Haalbaarheid Certificaat van De Hypotheekshop zorgt ervoor dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen. Dit Certificaat kan je toevoegen aan jouw bod of een nieuwbouwinschrijving, waardoor je meer kans op gunning maakt!

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel je kunt lenen is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld jouw inkomen en het eventuele bezit van een huis. Met enkele specifieke gegevens kunnen we je online al een indicatie geven.

Wat zijn mijn maandlasten?

Voordat je een woning koopt, is het fijn om te weten wat je maandelijks voor uw hypotheek gaat betalen. Samen met De Hypotheekshop bieden wij een online tool om dat te berekenen. Klik en bereken zelf jouw maandlasten