Onze medewerkers

Jouw NVM-makelaar

Niet iedereen mag zich zomaar NVM-makelaar noemen. Om deze titel te krijgen en behouden, is een bepaald kennisniveau vereist. Daaraan werken wij dagelijks. Onze medewerkers volgen opleidingen en werken volgens de NVM Erecode. Je kan er daarom vanuit gaan dat wij betrouwbaar en transparant zijn. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Pim Driessen - NVM makelaar

NVM Makelaar taxateur

Pim Driessen

Al vanaf de eeuwwisseling is Pim Driessen, NVM Makelaar Taxateur, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantoren van Driessen Makelaardij in Nijmegen en Wijchen. De eerste jaren nog met zijn vader, Koos Driessen en daarna als enige dga. Ook de vestigingen van De Hypotheekshop in beide plaatsen zijn onderdeel van de bedrijfsuitvoering. Voor Pim staat, zoals dat ook voor zijn vader gold, integriteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats.

Hypotheekadviseur

Thomas van Zadelhoff

10 jaar ervaring als hypotheekadviseur en sinds 2021 hét gezicht van De Hypotheekshop in Wijchen. Een eerlijk en onafhankelijk advies waarbij het complete verhaal begrijpelijk wordt doorgenomen, dat past bij Thomas. Maar ook na het afsluiten van de hypotheek staat hij klaar voor de klant. En natuurlijk is de aansluiting bij De Hypotheekshop belangrijk, waardoor iedereen verzekerd kan zijn van de beste en goedkoopste hypotheek.

NVM kandidaat register makelaar taxateur

Ivonne Jansen

Al meer dan twintig jaar is Ivonne Jansen een vast gezicht van ons kantoor in Wijchen bij de verkoop en aankoop van woningen. In al die jaren heeft zij een dermate groot vertrouwen opgebouwd, dat klanten uit het verleden ook weer de klanten van nu zijn. Een betere waardering is niet mogelijk!

Commercieel medewerker hypotheken

Carmen Reiniers

Voor haar collega’s is de punctualiteit van Carmen weleens lastig, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Maar voor onze relaties is die eigenschap natuurlijk een zegen. Niets zal binnen De Hypotheekshop afgewerkt worden, zonder dat Carmen daar de noodzakelijke controle op heeft uitgeoefend. En daardoor is de afwerking bij de banken van onze aanvragen meestal veel sneller afgewerkt.

Commercieel medewerker makelaardij

Alexia Ioannoy

Alles wat er op kantoor Nijmegen speelt heeft haar aandacht. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Altijd bezig om het beste voor de klant te bereiken. En met jarenlange ervaring in de makelaardij ondersteunt Alexia de makelaars op ons kantoor in Nijmegen.

NVM kandidaat makelaar taxateur

Kaj Engelbart

Rising Star, kunnen we Kaj zo al noemen? Misschien is hij daarvoor nog te kort bij Driessen Makelaardij (medio 2022). Maar als de voortekenen niet bedriegen, dan zal Kaj al snel een gevestigde naam in de makelaarswereld zijn. Met de ondersteuning van collega’s die vaak al heel lang in dienst zijn, en zijn ongekende inzet en enthousiasme zijn jouw belangen bij hem nu al in goede handen.

Commercieel medewerker makelaardij

Loes Elings

Ondersteuning van de makelaars, een luisterend oor bij kantoorbezoek, prettig aan de telefoon en zo kunnen we nog wel meer noemen. Loes staat graag voor je klaar. En als je een woning zoekt, dan zal Loes vaak degene zijn van wie je een tip krijgt voordat een woning op Funda komt!

NVM kandidaat makelaar taxateur

Lonneke Rikken

Geboren en getogen in de regio. Daardoor is Lonneke Rikken bijzonder goed bekend met wat er in de gemeenschap leeft. Die kennis komt natuurlijk bijzonder van pas bij de begeleiding bij verkoop / aankoop van woningen en in de persoonlijke gesprekken met mensen. Ook de jarenlange ervaring (vanaf 2005) en grote betrokkenheid brengt een meerwaarde in de advisering.

Commercieel medewerker makelaardij

Maaike van de Pol

Een goed kantoor kan niet zonder mensen, die er voor zorgen dat alles perfect wordt verzorgd. En wanneer iemand, zoals Maaike, al 25 jaar die functie bekleedt dan kan je er van verzekerd zijn dat ook achter de schermen de top aan kwaliteit wordt ingezet. Bovendien is Maaike binnen ons kantoor ook nog gekwalificeerd als energiedeskundige, waardoor zij jouw energielabel kan samenstellen en afgeven!

Commercieel medewerker makelaardij

Maartje Hendriks

Ondersteuning van de makelaars, een luisterend oor bij kantoorbezoek, prettig aan de telefoon, het zijn allemaal zaken die van belang zijn voor een goede invulling van binnendienstmensen van een makelaarskantoor  En over die capaciteiten beschikt Maartje.

NVM makelaar taxateur

Mario de Vries

In Nijmegen makelen is een bijzondere baan. Je moet de stad kennen en de mensen die je daar tegen komt. En je moet vooral ook over vakkennis beschikken. Mario de Vries is als leidinggevende van het kantoor van Driessen Makelaardij in Nijmegen bij uitstek diegene, die over deze capaciteiten beschikt. Als NVM-makelaar is het onderhouden van kennis gewaarborgd, de persoonlijke betrokkenheid zorgt voor de rest!

Commercieel medewerker makelaardij

Miranda Jaspers

Miranda Jaspers is misschien wel de meest bekende medewerkster van ons kantoor in Wijchen. Zij is niet alleen de stem van ons kantoor voor iedereen die ons telefonisch benadert, maar zij is ook het eerste gezicht voor de bezoekers van ons kantoor. En dat al 30 jaar! Door Miranda is ons bellen of ons kantoor bezoeken voor veel mensen het gevoel van thuiskomen!

Hypotheekadviseur

Sven Otten

Ruim 20 jaar ervaring en vooral de wil om alles in te zetten voor de hypotheekklant zorgt voor een kwalitatief goed en vooral ook betrouwbaar advies. Voor bij het afsluiten van een hypotheek, maar ook gedurende de hele looptijd is zijn kennis onontbeerlijk. En natuurlijk is de aansluiting bij De Hypotheekshop ook belangrijk, waardoor iedereen verzekerd kan zijn van de beste en goedkoopste hypotheek.

Nieuwbouwadviseur

Suzanne van Dreumel

Alles binnen het kantoor heeft haar aandacht, maar vooral de organisatie en verkoop van nieuwbouw springen eruit. Voor veel van onze relaties is Suzanne dan ook al bijna 20 jaar het gewilde aanspreekpunt voor nieuwbouwprojecten!

NVM kandidaat makelaar taxateur

Paula Huskens

Paula Huskens heeft zich gedurende de ruim 20 jaar dat ze aan ons kantoor is verbonden gemanifesteerd als een belangrijk gezicht binnen ons kantoor. Bij verkoop en aankoop van een woning is haar onvoorwaardelijke inzet voor onze klanten kenmerkend. Paula is mede daardoor een begrip in de makelaarswereld in Wijchen.