Aanbod regio Nijmegen

Huis te koop Nijmegen

Driessen Makelaardij

Als u online zoekt op ‘huis te koop Nijmegen’ krijgt u vast en zeker enorm veel zoekresultaten. Van vrijstaande eengezinswoningen tot appartementen. En van tussenwoningen tot woonboerderijen. Bent u op zoek naar een huis in Nijmegen of in welke regio dan ook? Dan is het verstandig om eerst op een rijtje te zetten wat u wilt en wat u niet wilt. Op die manier kunt u veel gerichter op zoek gaan naar een huis. Dit is ook hoe wij werken met onze persoonlijke zoekbegeleiding.

Waarom Driessen Makelaardij?
 • Korte lijnen met uw vaste makelaar
 • Makkelijk bereikbaar, ook ’s avonds en op zaterdag
 • Professionele verkooppresentaties
 • NWWI-taxaties
 • Aangesloten bij de Hypotheekshop
 • Ook voor uw energielabel
 • Deskundige aankoopbegeleiding
 • Centraal in de regio Wijchen – Nijmegen

Aanbod Nijmegen

Koopwoningen

Het aanbod koopwoningen in Nijmegen is heel divers. Wat voor een soort woning zoekt u: een twee-onder-één-kapwoning, tussenwoning of vrijstaande woning? Een nieuwbouwwoning of bestaande bouw? En aan welke eisen moet de locatie voldoen? Bij het aanbod koopwoningen in Nijmegen heeft u keuze uit talloze wijken: Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Noord, Nijmegen-Lent, Hatert, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Oosterhout. Overal staat wel een huis te koop in Nijmegen.

Nieuwbouw Nijmegen

De vraag naar nieuwbouw in Nijmegen blijft groeien. Daarom zijn er al de nodige nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Bijvoorbeeld in Nijmegen-Lent en in Nijmegen-Oosterhout. Ook de komende jaren komen er meerdere koopwoningen bij als het gaat om nieuwbouw Nijmegen.  

Huis kopen Nijmegen

Waarom via een makelaar?

Voorkom een ondoordachte, mogelijk te dure aankoop. Schakel een van onze makelaars in die onafhankelijk met u meekijken en -denken als u een huis gaat kopen in Nijmegen. Zo gaan wij te werk, stap voor stap: 

 1. We plannen een kennismakingsgesprek waarin we samen met u een woonprofiel opstellen. 
 2. We regelen bezichtigingen en gaan met u mee. 
 3. We stellen een objectief bezichtigingsrapport op. Eventuele gebreken komen daarin aan het licht, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u er eenmaal woont. 
 4. We bespreken met u de onderhandelingsstrategie, zowel de prijs als voorwaarden komen hierin aan bod. 
 5. Zijn de onderhandelingen geslaagd? Dan heffen we het glas en vieren we uw aankoop. Veel woonplezier met uw thuis! 

Vanzelfsprekend leggen wij alle afspraken tot in detail juridisch correct vast.