Huis te koop Wijchen

Huis te koop Wijchen

Driessen Makelaardij

Wijchen is ons ‘thuis’. Staat er een huis te koop in Wijchen, dan weten wij dat. Ook als dat bij een andere makelaar is. Naast verkoopbegeleiding bieden wij namelijk ook aankoopbegeleiding. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een huis in Wijchen. Of het nu gaat om een vrijstaande woning of een appartement. Hiervoor hebben wij speciaal voor u persoonlijke zoekbegeleiding ontwikkelt. Wanneer u zich hiervoor aanmeldt, houden wij u realtime op de hoogte van de huizen die te koop staan in Wijchen.

Waarom Driessen Makelaardij?
 • Korte lijnen met uw vaste makelaar
 • Makkelijk bereikbaar, ook ’s avonds en op zaterdag
 • Professionele verkooppresentaties
 • NWWI-taxaties
 • Aangesloten bij de Hypotheekshop
 • Ook voor uw energielabel
 • Deskundige aankoopbegeleiding
 • Centraal in de regio Wijchen – Nijmegen

Aanbod Wijchen

Koopwoningen

Het aanbod koopwoningen in Wijchen is groot. In de verschillende wijken en dorpen, zoals Bergharen, Niftrik, Leur, Woezik, Wijchen-Zuid of in Wijchen-Centrum, heeft u keuze uit huizen in verschillende omgevingen. Van nieuwbouwhuizen in pas gerealiseerde wijken tot woonboerderijen in een landelijke omgeving. Voordat uw zoektocht naar een huis te koop Wijchen begint, stellen we daarom graag een woonprofiel met u op.

Nieuwbouw Wijchen

De vraag naar nieuwbouw in Wijchen blijft groeien. Daarom zijn er al de nodige nieuwbouwprojecten gerealiseerd, zoals de Huurlingsedam. Ook de komende jaren komen er meerdere koopwoningen in nieuwbouw Wijchen bij. Bijvoorbeeld in Wijchen-West.

Een huis kopen in Wijchen?

Zo werken wij:

Het opstellen van een woonprofiel is een van de eerste stappen die we zetten om uw thuis in Wijchen te vinden. Zo gaan wij concreet te werk, stap voor stap:

 1. We plannen een kennismakingsgesprek waarin we samen met u een woonprofiel opstellen.
 2. We regelen bezichtigingen en gaan met u mee.
 3. We stellen een objectief bezichtigingsrapport op. Eventuele gebreken komen daarin aan het licht, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u er eenmaal woont.
 4. We bespreken met u de onderhandelingsstrategie, zowel de prijs als voorwaarden komen hierin aan bod.
 5. Zijn de onderhandelingen geslaagd? Dan heffen we het glas en vieren we uw aankoop. Veel woonplezier met uw thuis!

Vanzelfsprekend leggen wij alle afspraken tot in detail juridisch correct vast.